Tikei Finishing Veil löser problemet!

Ni som följer bloggen vet att jag brottas med att min hy (framförallt T-zonen) alltid blir glansig/flottig framåt eftermiddagen och att jag ständigt är på jakt efter Den perfekta Produkten för att råda bot på detta. Jag har bl a skrivit om det här.
 
Jag är ju väldigt förtjust i Makethemakes blotting papers och nu har jag hittat ytterligare en favorit.
Tikei gör prisvärt mineralsmink och har en jättefin och trevlig kundtjänst, det är verkligen ett företag jag känner att jag kan rekommendera. De har en produkt, Finishing Veil, som hittills är det bästa jag har provat för att råda bot på min glansiga panna. Den finns i både glowigt och matt utförande och jag föredrar den matta. Båda är lika bra på att hålla glansigheten borta, men jag gillar mer den matta finishen - vill jag ha glow använder jag en highlighter. 
 
Man applicerar pudret med hjälp av en kabukiborste och det blir helt osynligt förutom då att man får lite extra glow eller ett lite nedmattande resultat beroende på vilken man väljer. Sen håller sig min panna matt och fin i stort sett hela dagen och kvällen!
 
Det finns små provburkar att köpa om man vill testa först och då kan man även passa på att prova deras mineralfoundation, concealers, ögonskuggor eller nåt annat kul!
 
RSS 2.0