Lyx-boost

När jag vill lyxa till det lite och ge huden det där lilla extra finns det två saker jag tar till. Sheet masks är det ena, men idag tänkte jag fokusera på det andra, nämligen serumkapslar.

Serum är den del i hudvårdsrutinen jag gillar bäst och engångsampuller är ofta väldigt koncentrerade i sitt innehåll och ger huden en liten extra skjuts. Den här typen av hudvård är inte billig så det är nånting jag bara köper när det är väldigt nedsatt pris och jag använder det inte varje dag.

En storfavorit är Elizabeth Ardens kapslar som finns i flera varianter. Min absoluta favorit är Hyaluronic Acid Ceramide Capsules som är ett ganska tjockt serum som glider på huden som en dröm och liksom bäddar in den i ett gosigt täcke.



Sen har vi nästa favorit, nämligen ampullerna från ampull-mästaren Babor


Det finns hur många olika varianter som helst och jag älskar dem allihop, haha! Kanske att den som heter "After Sun" ligger i topp, den är underbart lugnande och svalkande närhelst på året, trots namnet.

Jag har nyligen köpt ett gäng ampuller från det svenska innovativa märket Reserol men inte hunnit prova dem än. Recension kommer.

Så, engångsampuller - det är mitt tips om du vill unna dig lite vardagslyx 👍🙂


RSS 2.0